Inbody logo

InBody BPBIO320 merilnik krvnega tlaka

Popolnoma avtomatiziran merilnik krvnega tlaka BPBIO320 zagotavlja zelo učinkovit in enostaven način merjenja krvnega tlaka. Lahko je samostojen
izdelek ali v kompletu z vašo InBody diagnostično napravo za merjenje telesne sestave. Omogoča preprosto enostopenjsko merjenje z glasovnim vodenjem in določenim položajem komolca. Za klinične in neklinične namene.

Avtomatski sfigmomanometer.

Motoriziran sistem za polnjenje manšete.

Enostavno merjenje brez strokovne pomoči.

Merjenje krvnega tlaka je eden temeljnih korakov za ohranjanje zdravega načina življenja

Preiskava krvi je osnovna za zdravstveni pregled.

Merilnik InBody BPBIO320 omogoča vzdrževanje zdravja in življenjskega sloga, tako da omogoča hitro, enostavno in natančno merjenje krvnega tlaka.

Funkcije merilnika krvnega tlaka:

Avtomatski sfigmomanometer BPBIO320 pod pritiskom nudi natančne in manj boleče rezultate

BPBIO320 rešuje dve najpogostejši težavi, povezane z avtomatskimi sfigmomanometri: boleč merilni postopek zaradi prekomernega tlaka in netočnih rezultatov.

Za določitev sistoličnih in diastoličnih točk so prejšnji modeli avtomatskega sfigmomanometra zvišali pritisk, uporabljen ne glede na krvni tlak vsakega bolnika. Pri ponavljajočih se meritvah zaradi preostalih učinkov je povzročila nepotrebno bolečino, pa tudi manjšo ponovljivost. BPBIO320 zviša tlak samo do bolnikovega sistoličnega tlaka za merjenje sistoličnega in diastoličnega krvnega tlaka, kar omogoča minimalno nelagodje in minimalne preostale učinke, ki so posledica manjšega pritiska. Prav tako je odpravil težavo s podaljšanim časom merjenja iz prejšnjih sfigmomanometrov pod pritiskom z uporabo
individualiziranega tlaka glede na srčni utrip bolnika.

BPBIO320 je uporabniku prijazen in ima vse potrebne komponente.

Rezultati kliničnega preskušanja BPBIO320

Korelacijska študija korekcijskega sfigmomanometra živega srebra kaže, da je BPBIO320 zelo natančen.

National Institutes of Health

InBody je sprejel smernice za krvni tlak organizacije NIH (National Institutes of Health).

Analiza rezultatov

Klinično potrjeni BPBIO320 beleži uporabnikov sistolični in diastolični krvni tlak, ter pulz.

BPBIO320 je avtomatski merilnik krvnega tlaka, ki ga lahko namestimo v klinično okolje ter v neklinično okolje. Omogoča merjenje krvnega tlaka brez strokovne pomoči. Rezultati bodo samodejno natisnjeni s termičnim tiskalnikom, nameščenim v napravo. Ta postopek prihrani čas tudi za pregled bolnikov s hipertenzijo.

  • sistolični krvni tlak (višja vrednost) je najvišji tlak v arteriji v času srčnega utripa (ko se srce skrči),
  • diastolični krvni tlak (nižja vrednost) je najnižji krvni tlak v času med dvema srčnima utripoma (ko srce počiva in se polni s krvjo),
  • srčni utrip ali pulz je število udarcev srca na minuto,
  • graf pulza – zaznavanje nerednega srčnega utripa in gibanja med meritvijo.

 

 

Meritev krvnega tlaka je na voljo na listu z rezultati:

Sorodni produkti

Imate vprašanja vezano na InBody napravo?

Pošljite povpraševanje

Prosimo vas, da nam zaupate nekaj osnovnih informacij, s katerimi se bomo lahko čim bolj konkretno posvetili vašim željam ter odgovorili na vaše povpraševanje.

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni!