Perferendis rendae fugia rchite beatae repderit vitae recaae debitis ae facere quidem animi placeat mentur at vltib uod numm partur libero tum.

InBody BSM170

Home InBody BSM170

InBody BSM170 slider art Digitalni višinomer Oddaj povpraševanje slider art slider art slider art slider art slider art slider art Premium naprava InBody BSM170 Digitalni prosto stoječ višinometer InBody BSM170 je natančen in enostaven za uporabo. Preko Bluetooth tehnologije se lahko poveže z ostalimi InBody napravami, kar omogoča natančnejše rezultate telesne sestave. Digitalni prosto stoječ višinometer InBody BSM170 je natančen in enostaven za uporabo. Preko Bluetooth tehnologije se lahko poveže z ostalimi InBody napravami, kar omogoča natančnejše rezultate telesne sestave. slider art

Hitra namestitev

Zelo preprosta namestitev naprave. Enostavno sestavite vse komponente od dna proti vrhu in naprava je pripravljena na uporabo.

Preprost za uporabo

Glava (vrh) naprave z osvetljenim zaslonom in dvema gumboma je vse kar potrebujete za merjenje višine. Ko je naprava vklopljena, enostavno stopite na podlago, da se prične meritev in shranite podatke.

Bluetooth povezava

Uporabite zmerjeno višino za vašo analizo telesne sestave. Enostavno povežite BSM170 z vašo InBody napravo preko Bluetooth povezave.
InBody BSM170

Digitalni višinomer

Specifikacija
  • Mere naprave: 390 (W) x 500 (L) x 2190 (H) mm
  • Teža naprave: 8,5 kg
  • Vrsta meritev: višina
  • Razpon višine: 35 – 210 cm
  • Vrsta zaslona: prilagjojen LCD 55*31 zaslon z osvetlitvijo
  • Ohranjevalnik zaslona: 150 sekund po zadnji meritvi
  • Povezava: Bluetooth
Naprave deluje na baterije, kar pomeni, da električni kabli ne predstavljajo ovire. Tako je napravo enostavno premikati kamorkoli po prostoru.

Strokovnjaki o InBody

Garry Vitti - trener Los Angelers Lakers, o diagnostičnih analizatorjih telesne sestave.

InBody merilniki telesne sestave so edine bioelektrične impedančne naprave s 98% korelacijo do DEXA meritev, upoštevajoč širok spekter populacije od otrok, starostnikov, športnikov, do oseb s prekomerno težo. Nudijo podrobno poročilo z izpostavljenimi meritvami posameznika.
Želite več informacij o napravah InBody? Z veseljem vam bomo odgovorili na vaše povpraševanje.

Povpraševanje

Prosimo vas, da nam zaupate nekaj osnovnih informacij, s katerimi se bomo lahko čim bolj konkretno posvetili vašim željam ter odgovorili na vaše povpraševanje.

    Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni!