Inbody logo

InBody BSM170 digitalni višinomer

Digitalni prosto stoječ višinometer InBody BSM170 je natančen in enostaven za uporabo.


Preko Bluetooth tehnologije se lahko poveže z ostalimi InBody napravami, kar omogoča natančnejše rezultate telesne sestave.

Hitra namestitev

Zelo preprosta namestitev naprave. Enostavno sestavite vse komponente od dna proti vrhu in naprava je pripravljena na uporabo.

Preprost za uporabo

Glava naprave z osvetljenim zaslonom in dvema gumboma je vse kar potrebujete za merjenje višine. Ko je naprava vklopljena, enostavno stopite na podlago, da se prične meritev in shranite podatke.

Bluetooth povezava

Uporabite zmerjeno višino za vašo analizo telesne sestave. Enostavno povežite BSM170 z vašo InBody napravo preko Bluetooth povezave.

Dopolnite asortiman InBody produktov z digitalnim višinomerjem

  • Mere naprave: 390 (W) x 500 (L) x 2190 (H) mm
  • Teža naprave: 8,5 kg
  • Vrsta meritev: višina
  • Razpon višine: 35 – 210 cm
  • Vrsta zaslona: prilagjojen LCD 55*31 zaslon z osvetlitvijo
  • Ohranjevalnik zaslona: 150 sekund po zadnji meritvi
  • Povezava: Bluetooth
Naprave deluje na baterije, kar pomeni, da električni kabli ne predstavljajo ovire. Tako je napravo enostavno premikati kamorkoli po prostoru.

Sorodni produkti

Imate vprašanja vezano na InBody napravo?

Pošljite povpraševanje

Prosimo vas, da nam zaupate nekaj osnovnih informacij, s katerimi se bomo lahko čim bolj konkretno posvetili vašim željam ter odgovorili na vaše povpraševanje.

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni!