Perferendis rendae fugia rchite beatae repderit vitae recaae debitis ae facere quidem animi placeat mentur at vltib uod numm partur libero tum.

InBody 770

Home InBody 770

InBody 770 slider art Premium naprava Oddaj povpraševanje InBody 770 Premium naprava slider art slider art slider art slider art slider art slider art Profesionalna tehnologija naprave InBody 570 uporabniku omogoča enostavno upravljanje s pomočjo glasovnega vodenja. Na voljo sta dva način meritev: osebni in profesionalni vmesnik. slider art Natančni rezultati in obsežne možnosti meritev uvrščajo InBody770 v sam vrh merilnikov telesne sestave. InBody770 je vrhunski merilnik telesne sestave, ki se uporablja za zdravstvene raziskave, nadzor nad bolniki, v športni medicini. Veliko svetovno znanih zdravnikov in zdravstvenih ustanov uporablja InBody770 kot znanstveno orodje, saj ta zagotavlja zadostno mero parametrov, ki jih je mogoče uporabiti kot vir raziskav. Premore najbolj sodobne specifikacije in ponuja podrobne rezultate v manj kot dveh minutah. Z uporabo šestih frekvenc in delitvijo telesa na 5 valjev ponuja InBody 770 popolni prikaz telesne sestave. Profesionalna tehnologija naprave InBody 770 uporabniku omogoča enostavno upravljanje s pomočjo glasovnega vodenja. Na voljo sta dva način meritev: osebni in profesionalni vmesnik.

60 sekundni test

Hitro izmerite maščobno maso, mišično maso in raven vode v telesu. Brez obešanja ter ščipanja. Brez nelagodja. Enostavno stojite na napravi in ​​držite ročne elektrode.

Brez empiričnih ocen

Za določitev rezultatov sestave telesa se uporablja samo impedanca; za napovedovanje telesne sestave se ne uporabljajo in ne zahtevajo nobene empirične ocene, kot sta spol in starost.

Programska oprema v oblaku

Samodejno shranite vse podatke iz InBody enot v Lookin’Body Web, sistem za upravljanje baz podatkov v oblaku InBody. Upravljajte rezultate strank in videli boste njihov napredek kadarkoli in kjer koli.
InBody 770

Merilni parametri

Rezultate izmerimo ter jih enostavno interpretiramo za spodaj naštete parametre:
 • telesna tekočina v telesu
 • mišičevje
 • pusta telesna masa
 • teža telesnih maščob
 • telesna teža
 • pusta mišična masa
 • indeks telesne mase
 • odstotek maščob v telesu
 • segmentna analiza mišičevja (desna roka, leva roka, trup, desna noga, leva noga)
 • segmentna analiza maščob (desna roka, leva roka, trup, desna noga, leva noga)
 • zgodovina meritev telesne sestave (teža, mišična masa, odstotek telesnih maščob)
 • impedanca za vsak segment/frekvenco
 • nadzor nad odstotkom maščob v telesu in mišično maso

Strokovnjaki o InBody

Garry Vitti - trener Los Angelers Lakers, o diagnostičnih analizatorjih telesne sestave.

InBody merilniki telesne sestave so edine bioelektrične impedančne naprave s 98% korelacijo do DEXA meritev, upoštevajoč širok spekter populacije od otrok, starostnikov, športnikov, do oseb s prekomerno težo. Nudijo podrobno poročilo z izpostavljenimi meritvami posameznika.
Želite več informacij o napravah InBody? Z veseljem vam bomo odgovorili na vaše povpraševanje.

Povpraševanje

Prosimo vas, da nam zaupate nekaj osnovnih informacij, s katerimi se bomo lahko čim bolj konkretno posvetili vašim željam ter odgovorili na vaše povpraševanje.

  Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni!