Perferendis rendae fugia rchite beatae repderit vitae recaae debitis ae facere quidem animi placeat mentur at vltib uod numm partur libero tum.

InBody BPBIO 320S

Home InBody BPBIO 320S

InBody BPBIO 320 slider art Merilnik krvnega tlaka Popolnoma avtomatiziran merilnik krvnega tlaka BPBIO320 zagotavlja zelo učinkovit in enostaven način merjenja krvnega tlaka. Lahko je samostojen izdelek ali v kompletu z vašo InBody diagnostično napravo za merjenje telesne sestave. Omogoča preprosto enostopenjsko merjenje z glasovnim vodenjem in določenim položajem komolca. Primeren za klinična in neklinična okolja. Oddaj povpraševanje InBody BPBIO 320 Premium naprava slider art slider art slider art slider art slider art slider art slider art
 • način varčevanja energije: samodejni izklop 2 minuti po zadnjem merjenju
 • vgrajena manšeta omogoča večje udobje
 • na voljo v 3 barvah
 • širok LED zaslon
 • tipka za primer v sili: varnostni sistem za deflacijo
 • tisk in shranjevanje sistemskih napak za hitro in popolno tehnično podporo Oddaj povpraševanje
 • 45 sekundni test

  Hitro izmerite maščobno maso, mišično maso in raven vode v telesu. Brez obešanja ter ščipanja. Brez nelagodja. Enostavno stojite na napravi in ​​držite ročne elektrode.

  Brez empiričnih ocen

  Za določitev rezultatov sestave telesa se uporablja samo impedanca; za napovedovanje telesne sestave se ne uporabljajo in ne zahtevajo nobene empirične ocene, kot sta spol in starost.

  Programska oprema v oblaku

  Samodejno shranite vse podatke iz InBody enot v Lookin’Body Web, sistem za upravljanje baz podatkov v oblaku InBody. Upravljajte rezultate strank in videli boste njihov napredek kadarkoli in kjer koli.
  InBody BPBIO 320

  Merilni parametri

  Rezultate izmerimo ter jih enostavno interpretiramo za spodaj naštete parametre:
 • sistolični krvni tlak (višja vrednost) je najvišji tlak v arteriji v času srčnega utripa (ko se srce skrči).
 • diastolični krvni tlak (nižja vrednost) je najnižji krvni tlak v času med dvema srčnima utripoma (ko srce počiva in se polni s krvjo).
 • srčni utrip ali pulz je število udarcev srca na minuto.
 • Strokovnjaki o InBody

  Garry Vitti - trener Los Angelers Lakers, o diagnostičnih analizatorjih telesne sestave.

  InBody merilniki telesne sestave so edine bioelektrične impedančne naprave s 98% korelacijo do DEXA meritev, upoštevajoč širok spekter populacije od otrok, starostnikov, športnikov, do oseb s prekomerno težo. Nudijo podrobno poročilo z izpostavljenimi meritvami posameznika.
  Želite več informacij o napravah InBody? Z veseljem vam bomo odgovorili na vaše povpraševanje.

  Povpraševanje

  Prosimo vas, da nam zaupate nekaj osnovnih informacij, s katerimi se bomo lahko čim bolj konkretno posvetili vašim željam ter odgovorili na vaše povpraševanje.

   Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni!