Inbody logo

InBody 580

InBody 580 je eden prvih modelov InBody s pametnim elementom, ki je revolucioniral trg DSM-BIA. Čitalnik QR kode, integriran v napravo, omogoča poenostavljen vnos podatkov za večjo učinkovitost merjenja.

Še nikoli doslej enostavnost merjenja ni bila tako obsežna. Z ergonomsko oblikovanimi ročnimi elektrodami se izvede natančna meritev tako, da 3-smerno ročno elektrodo držite kjer koli. Poleg tega ima InBody580 velikodušen 10,1-palčni zaslon na dotik in tipkovnico za brezhibno in uporabniku prijazno delovanje.

Imetniki naprave imajo veliko koristi od podrobne analize, ki jo ponuja InBody 580. Pomaga spremljati vodno ravnovesje segmentnega telesa, segmentno celično celovitost in prikazuje obsežno analizo maščobne in mišične mase. Uporabniki lahko te podatke uporabijo za zagotavljanje prilagojenih programov usposabljanja, nasvetov in posvetovanj.

Katere so prednosti naprave InBody 580?

Skener QR kode

InBody 580 je eden prvih modelov InBody s pametnim elementom, ki je revolucioniral trg DSM-BIA. Vgrajen skener kode QR omogoča poenostavljen vnos podatkov za izboljšano učinkovitost merjenja.

Uporabniku prijazen vmesnik

InBody 580 ima 10,1-palčni zaslon na dotik za brezhibno in uporabniku prijazno upravljanje. Precej velikodušen zaslon na dotik je eleganten in eleganten ter omogoča preprosto interakcijo.

Ročna elektroda

Še nikoli doslej enostavnost merjenja ni bila tako celovita. Ergonomsko oblikovane ročne elektrode omogočajo natančno merjenje tako, da 3-smerno ročno elektrodo držite kjer koli.

Uporabniku prijazen vmesnik

Eleganten zaslon naprave InBody 580 je zasnovan za enostavno uporabo. Glede na velikost zaslona lahko uporabniki zelo enostavno krmarijo in natančno sledijo testnim korakom InBody, ki jih ponuja vgrajen vodnik. Tako tipkovnica kot zaslon na dotik zagotavljata brezhibno delovanje in izboljšano uporabniško izkušnjo.

Skener QR kode

Vnos podatkov v InBody je preteklost. Od zdaj naprej preprosto skenirate svojo osebno kodo QR in vaši podatki bodo neposredno vidni na napravi InBody 580 (pod pogojem, da že obstaja registracija z vašimi podatki). To zagotavlja, da lahko kot lastnik podjetja izvajate učinkovitejši način merjenja s svojimi strankami, vaše stranke pa bodo imele naprednejšo izkušnjo merjenja. Poleg tega se rezultati posredujejo neposredno strankini aplikaciji InBody, tako da si jih lahko ogleda skupaj z vami.

Ravnovesje telesnih tekočin

Ohranjanje uravnoteženega ravnovesja telesnih tekočin je bistveno za splošno zdravje. Razmerje ECW celotnega telesa InBody služi kot dragoceno orodje za spremljanje in ocenjevanje zdravstvenega stanja posameznika.

Preverjanje celične celovitosti

Fazni kot je bistveno merilo, ki kaže celično zdravje z razkrivanjem celične celovitosti in splošne fiziološke funkcije. Fazni kot pomaga oceniti celično zdravje posameznika in pomaga pri usmerjanju potrebnih dejanj.

Ocena sarkopenije

Sarkopenijo je mogoče enostavno oceniti in ovrednotiti z uporabo indeksa skeletne mišične mase (SMI) in moči stiskanja rok*, kar omogoča celovito oceno in osebno posvetovanje.

*Hand Grip Strength je na voljo v povezavi z InBody Handgrip Dynamometer (IB-HGS).

Analiza telesne sestave

InBody 580 je edinstvena naprava te vrste glede na zgornje parametre. Vendar pa še vedno meri tradicionalno telesno sestavo, kjer so mišična masa, maščobna masa in odstotek maščobe natančno označeni.

Raziščite izpis rezultatov meritev z InBody 580

 • telesna tekočina v telesu
 • mišičevje
 • pusta telesna masa
 • teža telesnih maščob
 • telesna teža
 • pustna mišična masa
 • indeks telesne mase
 • odstotek maščob v telesu
 • segmenta analiza mišičevja (desna roka, leva roka, trup, desna noga, leva noga)
 • segmentna analiza maščob (desna roka, leva roka, trup, desna noga, leva noga)
 • zgodovina meritev telesne sestave (teža, mišična masa, odstotek telesnih maščob)
 • impedanca za vsak segment/frekvenco
 • nadzor nad odstotkom maščob v telesu in mišično maso

InBody aplikacija

Vi in vaše stranke lahko uporabite aplikacijo InBody za enostaven ogled in sledenje podatkov o telesni sestavi. Uporabnikom daje jasen pregled nad njihovim zdravjem. Poleg tega prikazuje vso podrobnosti parametrov meritev, ki jih zagotavlja test InBody. Z aplikacijo InBody so podatki o vaši telesni sestavi vedno pri roki.

Programska oprema Lookin'Body

Ta edinstvena platforma je zasnovana za strokovnjake, ki delajo z ljudmi. Programska oprema shranjuje in pregleduje podatke o vaših strankah ter vam daje možnost, da z njimi določite cilje, ustvarite skupine (npr. 12-tedenski načrt za izgubo maščobe) in nastavite izzive med svojimi člani. Poleg tega je odlično orodje, ki vam pomaga promovirati vaše podjetje prek podatkov. Predstavite uspeh svojih varovancev, kot je pridobivanje mišic ali izguba maščobe, s podatki, shranjenimi v Lookin’Body programski opremi.

Sorodni produkti

Imate vprašanja vezano na InBody napravo?

Pošljite povpraševanje

Prosimo vas, da nam zaupate nekaj osnovnih informacij, s katerimi se bomo lahko čim bolj konkretno posvetili vašim željam ter odgovorili na vaše povpraševanje.

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni!