Inbody logo

InBody 380

InBody 380 je eden prvih modelov InBody, ki vključuje pametni element, ki je revolucioniral trg DSM-BIA. Čitalnik QR kode, integriran v napravo, omogoča poenostavljen vnos podatkov za večjo učinkovitost merjenja.

Enostavnost merjenja še nikoli ni bila tako preprosta. Z ergonomsko oblikovanimi ročnimi elektrodami se natančno merjenje opravi tako, da 3-smerno ročno elektrodo držite kjerkoli.

Imetniki te revolucionarne naprave imajo veliko koristi od podrobne analize, ki jo ponuja InBody 380. Pomaga spremljati ravnovesje vode v telesu, celično celovitost in prikazuje obsežno analizo maščobne in mišične mase. Podatke lahko uporabijo za zagotavljanje prilagojenih programov usposabljanja, nasvetov in svetovanj.

Katere so prednosti naprave InBody 380?

Skener QR kode

InBody 380 je eden prvih modelov InBody s pametnim elementom, ki je revolucioniral trg DSM-BIA. Vgrajen skener kode QR omogoča poenostavljen vnos podatkov za izboljšano učinkovitost merjenja.

Prenosna naprava

Vzemite InBody 380 s seboj! Zahvaljujoč zložljivi zasnovi in ​​majhni teži je InBody 380 enostavno vzeti s seboj. Dodatno je na razpolago originalna prenosna torba InBody.

Ročna elektroda

Še nikoli doslej enostavnost merjenja ni bila tako celovita. Ergonomsko oblikovane ročne elektrode omogočajo natančno merjenje tako, da 3-smerno ročno elektrodo držite kjer koli.

Prenosni design

InBody 380 je edinstveno lahek za tako "težek" analizator telesne sestave. Njegova prenosljivost je idealna za osebne trenerje, medicinske specialiste, nutricioniste in uporabna na številnih drugih strokovnih področjih, ki delujejo v dinamičnem okolju in se selijo z ene lokacije na drugo. Čeprav je naprava mobilna, ostaja čvrsta z neprimerljivo natančnostjo. Najboljši del je zložljiva struktura in kompaktna zasnova, ki omogoča preprostejši transport in boljšo izrabo prostora. Lahko ga vzamete s seboj in opravite test InBody kjerkoli!

Skener QR kode

Vnos podatkov v InBody je preteklost. Preprosto skenirate svojo osebno kodo QR in vaši podatki bodo takoj vidni na napravi InBody 380 (pod pogojem, da že obstaja registracija z vašimi podatki). Ta način zagotavlja, da lahko kot podjetnik izvajate učinkovitejši način merjenja s svojimi strankami, vaše stranke pa bodo imele naprednejšo izkušnjo merjenja. Poleg tega se rezultati posredujejo neposredno strankini aplikaciji InBody, tako da si jih lahko ogleda skupaj z vami.

Ravnovesje telesnih tekočin

Ohranjanje uravnoteženega ravnovesja telesnih tekočin je bistveno za splošno zdravje. Razmerje ECW celotnega telesa InBody služi kot dragoceno orodje za spremljanje in ocenjevanje zdravstvenega stanja posameznika.

Preverjanje celične celovitosti

Fazni kot je bistveno merilo, ki kaže celično zdravje z razkrivanjem celične celovitosti in splošne fiziološke funkcije. Fazni kot pomaga oceniti celično zdravje posameznika in pomaga pri usmerjanju potrebnih dejanj.

Ocena sarkopenije

Sarkopenijo je mogoče enostavno oceniti in ovrednotiti z uporabo indeksa skeletne mišične mase (SMI) in moči stiskanja rok*, kar omogoča celovito oceno in osebno posvetovanje.

*Hand Grip Strength je na voljo v povezavi z InBody Handgrip Dynamometer (IB-HGS).

Analiza telesne sestave

InBody 380 poleg naštetih impresivnih dodatkov sestave telesa še vedno zagotavlja klasične parametre analize sestave telesa. To vključuje na primer mišično maso, maščobno maso in odstotek maščobe. Pridobite popoln in podroben pregled z InBody 380!

Raziščite izpis rezultatov meritev z InBody 380

 • telesna tekočina v telesu
 • mišičevje
 • pusta telesna masa
 • teža telesnih maščob
 • telesna teža
 • pustna mišična masa
 • indeks telesne mase
 • odstotek maščob v telesu
 • segmenta analiza mišičevja (desna roka, leva roka, trup, desna noga, leva noga)
 • segmentna analiza maščob (desna roka, leva roka, trup, desna noga, leva noga)
 • zgodovina meritev telesne sestave (teža, mišična masa, odstotek telesnih maščob)
 • impedanca za vsak segment/frekvenco
 • nadzor nad odstotkom maščob v telesu in mišično maso

InBody aplikacija

Vi in vaše stranke lahko uporabite aplikacijo InBody za enostaven ogled in sledenje podatkov o telesni sestavi. Uporabnikom daje jasen pregled nad njihovim zdravjem. Poleg tega prikazuje vso podrobnosti parametrov meritev, ki jih zagotavlja test InBody. Z aplikacijo InBody so podatki o vaši telesni sestavi vedno pri roki.

Programska oprema Lookin'Body

Ta edinstvena platforma je zasnovana za strokovnjake, ki delajo z ljudmi. Programska oprema shranjuje in pregleduje podatke o vaših strankah ter vam daje možnost, da z njimi določite cilje, ustvarite skupine (npr. 12-tedenski načrt za izgubo maščobe) in nastavite izzive med svojimi člani. Poleg tega je odlično orodje, ki vam pomaga promovirati vaše podjetje prek podatkov. Predstavite uspeh svojih varovancev, kot je pridobivanje mišic ali izguba maščobe, s podatki, shranjenimi v Lookin’Body programski opremi.

Sorodni produkti

Imate vprašanja vezano na InBody napravo?

Pošljite povpraševanje

Prosimo vas, da nam zaupate nekaj osnovnih informacij, s katerimi se bomo lahko čim bolj konkretno posvetili vašim željam ter odgovorili na vaše povpraševanje.

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni!